Om oss

Vi är ett litet företag som erbjuder professionell och säker trädfällning i Sundsvall. Företaget drivs av Daniel Johnsson, certifierad arborist enligt CPT (Certifierad Professionell Trädklättrare). När du anlitar oss kan du räkna med en personlig service av högsta kvalitet, förmånliga priser och snabba svarstider. För varje uppdrag strävar vi efter att du som kund ska bli så nöjd som möjligt och att dina träd ska tas hand om på bästa möjliga sätt. Allra helst ska dina förväntningar överstigas, vilket vi uppnår genom att ge dig det lilla extra som man kanske inte alltid förväntar sig. Självklart innehar vi även samtliga tillåtelser, behörigheter och försäkringar som krävs inom branschen. På så sätt kan du som kund känna dig helt trygg när du anlitar oss. 

Tack vare att vi är ett mindre företag kan vi hjälpa dig snabbt, ge dig en personlig service och vi tar oss alltid tiden att lyssna till dina behov och sedan arbetar vi hårt och dedikerat för att ge dig en professionell och säker lösning som långt överstiger dina förväntningar, även om de är höga.  Vi utgår från Sundsvall och kan därför snabbt vara på plats och ge dig ditt kostnadsfria prisförslag.

Vi tar oss an alla typer av projekt, från en mindre beskärning till komplicerade och stora fällningar. Hos oss är alla kunder välkomna och inget uppdrag är för stort eller för litet för oss. Varmt välkommen att höra av dig till oss redan idag, vi ser fram emot att höra från dig.

powered by Typeform